שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

שיחת ייעוץ אומנותי אונליין!

25 יונ שיחת ייעוץ אומנותי אונליין!

מדהים!

במשך 15 שנה אני מייעצת ועוזרת למאות אנשים להלביש את הבית שלהם באמנות בסגנון אישי וייחודי להם, איך לא חשבתי על זה קודם?

>> 

טכנולוגיה זה לא החלק החזק שלי.
בשנת 1987 פתחנו בעלי ואני את גלריה קירות מדברים בראשון לציון. גלריה לאמנות ישראלית. מחשב עוד לא היה.

בעצם היינו היחידים ברחוב שהיה להם פקס וזכור לי שהיו מגיעים אלינו לבקש טובה ולשלוח פקסים. אני מהר מאד הבנתי שמחברת ועט יעשו בשבילי את העבודה… ✍️

במשך הזמן התברר שהחלק החזק שלי הוא הקשר האישי, אחד על אחד. הלקוחות שלי פשוט לא רצו לעזוב את הגלריה והמשיכו לדבר ולספר איך נראה הבית שלהם, ואיך הם לא יודעים להפוך אותו לבית שלהם באמת.

משהו היה חסר. התחילו בקשות שאני אגיע לבית הלקוח, ולפעמים הייתה מגיעה לפגישה גם מעצבת הפנים של הבית.

כך התחילו ביקורי הבית, ייעוץ אמנותי בבית הלקוח שהפכו במשך השנים לעבודה העיקרית שלי.

מאות לקוחות מרוצים הגיעו מפה לאוזן. פרסום כמעט שלא היה.

בפגישות האלה המטרה שלי הייתה לפענח את הטעם האישי של הלקוח/ה, פתאום היה להם ברור מה הם רוצים. הערפל התפזר.

ועכשיו, 33 שנים אחרי פתיחת הגלריה, פתאום באה המכה הזאת. כבר כמעט חודש שאני יושבת בבית, ובתקשורת כולם מדברים על זום, זום ועוד פעם זום, ועל איך להפוך את הלימון ללימונדה.

"את יכולה לדבר איתי בזום?" בקשה לקוחה שהתקשרה אלי. מתברר שדווקא עכשיו כשהיא בבית, היא רואה כל מיני דברים שהיא רוצה לשנות והיא צריכה ייעוץ דחוף.

טוב, מה עושים? "אחזור אלייך עוד שעתיים, אני באמצע משהו", עניתי לה. למזלי הבן הבכור בבית והוא כן טכנולוגי, ומתברר שגם יש לו סבלנות לשאלות שלי.

אחרי שעתיים, כמו גדולה, אני בזום עם הלקוחה! 💡

להגיד לך שזה כמו להיות בפגישה פנים אל פנים, בטח שלא. אין תחליף לאחד על אחד, נוצרת דינמיקה מיוחדת אבל זה לגמרי תחליף טוב עד שנעבור את המכה הזאת שאני לא רוצה להגיד את שמה.

בקיצור, אני ממשיכה ללמוד, כדי לעזור לכן לעשות מהלימון לימונדה. 🤗

אז אם את יושבת בבית, מסתכלת על הקירות ומשהו חסר, או שסתם רוצה לשנות את האווירה, לחצי כאן והשאירי פרטים כדי שאחזור אליך ונתאם בינינו פגישה בזום, ווטסאפ או פייסטיים.

לחצי כאן >> 

וכמובן, על המחברת שלי לא ויתרתי 😊



Open chat
דברו איתנו